RWANDA CYATO ANAEROBIC 250 g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 85,00 zł

Cena regularna:

85.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

AREA - ENVIRONMENT - PROCESSING 

- Western Province
- NYAMASHEKE District, CYATO Sector
- Grow altitude 1850-2200 masl
- Soil type: humus and sandy
- Temperature range: 15-25˚C
- Mountain natural spring water source
- Washed, Natural & Natural Anaerobic processing
- Multiple fermentation protocols from 12h to 72h
- Covered tables for hand sorting & drying
- Ventilated warehouses

QUALITY AND THE CUP

(tabela)
Coffee variety: Bourbon Arabica
Crop: 2020/21
Screen/Grade: 15+/A1
Process: Natural 72h Anaerobic
Lot:
Score: 88+
Aroma/Flavour: strawberry, chocolate toffee, wisky, honey, floral,
orange
sweet, clean, bright, complex of fruits, citric acidity, creamy
mouthfeel with sweet long aftertaste

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 535 500 052
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl